Vi är glada att berätta att vi har etablerat ett samarbete där Dimatech AB och EnJa AB kompletterar varandras kompetenser för att ge kommuner och regioner största möjliga nytta och stöd i sitt digitaliseringsarbete.  

Dimatech AB är leverantör och utvecklare av programvara och licenser till DiMiOS, DIOS och PIOS. Begreppen är förkortningar för Digital Mognad i Offentlig Sektor, Digital Infrastruktur i Offentlig Sektor samt Portföljstyrning i Offentlig Sektor. Inom kort kommer en helt nyutvecklad version av PIOS att lanseras.

Vårt samarbete med Dimatech skapar möjlighet för kommuner och regioner att också få stöd med väsentliga delar som till exempel analys av den sammantagna styrningen, implementering, förändringsstöd etc. Vi på EnJa har stor erfarenhet av att driva digitaliseringsarbetet i en kommunal kontext och vet att en viktig framgångsfaktor för att lyckas fullt ut är medvetenhet kring förändringsledning för att göra verkliga förflyttningar mot uppsatta mål. 

Nyfiken på att veta mer? Varmt välkomna att höra av er för vidare dialog om hur vi kan stödja er i styrningen och arbetet för en ökad digital mognad.